Predložak za portretnu karikaturu

Kao predložak za portret se koristi fotografija jednog od uobičajenih slikovnih formata – tif, jpg, gif - u što većoj rezoluciji te što veće dimenzije glave/torza (barem 800x800px) kojeg se portretira. Fotografija može biti u boji ali i crno bijela.

Portret se izrađuje prema dostavljenom uzorku po načelu WYSIWYG, odnosno ‘dobiješ ono što vidim’, da tako prevedemo ovaj akronim. Drugim riječima, dostavite predložak koji najbolje karakterizira osobu koju portretiramo. Često su ljudi snimljeni u svojim neuobičajenim pozama i gestama lica koje ih obično ne karakteriziraju, pa bi rezultat mogao biti nezadovoljavajući… To se posebno odnosi na ženske osobe koje je, zbog njihovih nježnih crta lica, teže portretirati na ovaj način… Teže, no ne i nemoguće...


Kako dostaviti predložak za portretnu karikaturu

Elektronskom poštom na ovu e-mail adresu u jednom od navedenih slikovnih formata. Uz sam predložak obavezno poslati i ime naručitelja te osnovne kontakte – broj telefona i/ili mobitela na koji je naručitelj dostupan.


Vrijeme izrade portretne karikature

Izrada portretne karikature traje cca 3-5 dana, što ovisi ponajprije o tome imam li narudžbi ili ne. Ako ih imam, to onda znači da ću vas ponajprije zamoliti za malo strpljenja :).


Proizvod i način isporuke

Proizvod je dakle portretna karikatura osobe koja se portretira, najčešće u nekom svom karakterističnom položaju - što dogovaram s naručiteljem. Karikatura je otisnuta na 300 gramskom bijelom kartonu u formatu A3. S naručiteljem iz Zagreba dogovaram mjesto i vrijeme isporuke a svima ostalima šaljem na dostavljenu adresu.


Cijena izrade portreta

Cijena izrade jednog portreta je 40,00 EUR. Par crtam za 60,00 EUR. Veće grupe - na upit.

Opcija okvira za slike dimenzije 300x400mm - 10,00 EUR.


Način plaćanja

Po dogovoru...Niže je galerija mojih radova: uz svaki crtež se nalazi i fotografija portretiranih osoba...
Pogledajte, steknite dojam o tome što i kako radim pa ako Vam se sviđa - javite se da vidimo što mogu učiniti za Vas.

Mob: 091 30 555 77PRIMJERI PORTRETNIH KARIKATURA

                    

                    

                    

                    

                 

                    

                    

                    

                    

MediaVektor 2022